New to da blog
Publicerat den

Då ska vi se.. Nu ska jag alltså skriva mitt första inlägg? Let's see. Okej, jag börjar med att presentera mig själv. Mitt namn är Farah, jag är arab men har levt hela mitt liv i Sverige. Nej, jag har ingen utländsk dialekt. Nej, jag pratar med korrekt grammatik. Nej, jag bor inte i en förort, utan snarare i ett mycket svenskt område måste jag säga. Ta inte detta på fel sett - både svenskar och utlänningar. Jag ville bara få ett slut på fördomarna redan nu, så att jag slipper de senare.

I alla fall, jag är 18 år men fyller 19 i april. Jag tar studenten i sommar, och ja, jag planerar att plugga vidare till hösten. Vad jag har tänkt söka till? Det får ni inte vet än :) Jag har ett stort intresse för fotografi, musik, fotboll och mycket annat. Jag gillar alltså att fotografera, jag lyssnar på all sorts musik (främst R&B) och favoritsångarna är One Direction, yes! Fotboll har jag haft intresse för sedan jag var en liten flicka, och favoritlaget är inte Barcelona, utan snarare Real Madrid, LOS BLANCOS!

Malik är inte mitt efternamn, utan min framtida mans efternamn. Lol, joking. Om ni vet vem Zayn Malik är så fattar ni ;) So, det var allt I guess? Ska försöka blogga ''normalt'' nu, så får vi se hur det går.